Soha Sehol Bár Lenne Színház

Soha Sehol Bár Lenne Színház

Megjöttünk! Hova?

2011. április 14. - Emőkei J. László

 Kitört az őrület!

Megalakítottuk Magyarország első virtuális színházát! Legalábbis azt hiszem... Hogy ez mit jelent? Talán semmit, de jó esély van rá, hogy még is. Itt kérem lehet pályázni és bármit megrendezni, vagy eljátszani! És mikor és hol lesz a bemutató? Soha, sehol. De talán még is... És persze fenn áll a veszély, hogy egyes kritikusok még így is megírják a kritikát! Viszont senkinek nem állhatja útját anyagi határ, nézőtéri befogadóképesség, színpadméret, vagy technikai felszereltség! Ha csak nincs határa a képzelőerőnknek. De nincs. Mik a szabályok? Honnan tudjam? Majd együtt kialakítjuk! Nos? Van kedved? Akkor itt jelentkezhetsz:

http://www.facebook.com/pages/Soha-Sehol-Sz%C3%ADnh%C3%A1z/107379746013175

De senki ne gondolja, hogy itt nem kell gondolnia!

A tét nagy!

A siker vár rád!

Hol?

Soha sehol!

Vagy még is...?

A bejegyzés trackback címe:

https://sohasehol.blog.hu/api/trackback/id/tr502824720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efzsé 2011.04.14. 00:31:14

És azt lehet -e tudni, drága, eszemaszivit főnök úr, hogy kik már a tagok? Vagy az direkte titkos? Ez én vagyok, Faragó Zsuzsa, aki Faragó Zsuzsa...
süti beállítások módosítása